
گشایش ششمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی در تهران
تاریخ : 1396/09/30
تعداد بازدید : 415
ششمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی صبح روز چهارشنبه با حضور جمعی از مقام ها ، محققان ،اساتید ، متخصصان و دانشجویان رشته های علوم شناختی و اعصاب در سالن همایش های بین المللی رازی تهران گشایش یافت.
در مراسم آغاز به کار این کنگره دکتر علی نوبخت رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز سخنرانی کردند.
دکتر جغتایی در سخنانش با اشاره به جایگاه علمی ایران در سطح جهانی افزو د: تولید علم در ایران در مقایسه با دیگر کشور های جهان در رده بسیار بالایی قرار دارد و در برخی از حوزه های علمی از کشور های منطقه ای به ویژه از ترکیه و نیز کره جنوبی جلوتر است .

وی اضافه کرد: با توجه به جایگاه ایران و پیشگامی در بسیاری از حوزه های علمی در مقایسه با دیگر کشورها، لازم است رقابت های منطقه ای حفظ و در سطح جهانی نیز گام های عملی و جدی تر در تولید علم برداشته شود تا جایگاه ایران ارتقاء یابد.
مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی یادآور شد: ایران در حوزه هوش مصنوعی در رتبه ۱۶ در سطح جهانی قرار دارد و در بخش های زبانشناسی در مقایسه با کشورهای منطقه یی جایگاه بالایی را به خود اختصاص داده است.
دبیر ششمین کنگره علوم اعصاب در بخشی دیگری از سخنانش گفت: در حال حاضر یک پنجم مقالات پزشکی در حوزه علوم اعصاب است و صدها مقاله در ارتباط با حوزه علم اعصاب در کشور منتشره شده است و این امر نشان دهنده سرمایه گذاری و توجه به این رشته علمی ، پزشکی و تحقیقاتی است.

دکتر جغتایی در پایان خاطرنشان کرد: افزایش همکاری ها و برقراری ارتباطات میان مراکز و بخش های تحقیقاتی و پژوهشی، نتایج و دستاوردهای مثبتی در حوزه های علوم اعصاب در بر دارد و کشور را در رسیدن به اهداف عالی یاری می رساند.
ارتقای کیفیت زندگی مردم ، کمک به درمان بیماری ها و نیز استفاده بهینه از فن آوری های پیشرفته علم پزشکی و گسترش تکنولوژی های نوین، از اهداف برپایی این نشست علمی و تحقیقاتی است.
ارتباط میان پژوهشگران، محققان، دانش پژوهان علوم اعصاب و تاکید بر همکاری دانشجویان به عنوان سرمایه های کشور، از دیگر اهداف ششمین کنگره علوم اعصاب عنوان شده است.
این کنگره با شرکت یکهزار تن از اساتید ، متخصصان و دست اندرکاران علوم اعصاب کشور و چند تن از محققان و اساتید خارجی تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.

ستاد علوم شناختی کارگاه آموزشی"آشنایی با جزئیات طراحی سیستم ایمپلنت مغزی" در... ۱۳۹۷/۰۲/۰۲

کارگاه آموزشی ثبت ، تحلیل و پردازش سیگنال های مغزی در آزمایشگاه ملی نقشه... ۱۳۹۷/۰۲/۰۵

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز مسابقه ملی ایده پردازی کاربردهای تصویربرداری... ۱۳۹۷/۰۲/۰۱

مدرسه بهاره علوم شناختی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در مشهد ۱۳۹۷/۰۲/۰۶