
مشاور عالی معاون علمی و فن آوری رییس جمهور در امور توسعه علوم شناختی : دانشگاه ها نقش مهمی در امر گسترش دانش علوم شناختی ایفا می کنند
تاریخ : 1400/11/04
تعداد بازدید : 670
دکتر "سید کمال خرازی " مشاور عالی معاون علمی و فن آوری رییسجمهور در امورتوسعه علوم شناختی در مراسم رونمایی از سی دستاورد حوزه شناختی در نمایشگاه بین المللی تهران با اشاره به گستردگی حوزه علوم شناختی و ضرورت بهداشت مغز و استفاده بهینه از این نعمت الهی، اعلام کرد: دانشگاه ها نقش مهم و حیاتی در امر توسعه و گسترش دانش علوم شناختی ایفا می کنند.
وی در مراسم که دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فن آوری رییس جمهور ، دکتر مجید نیلی احمد آبادی دبیر ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی و شماری از محققان ، اساتید ، پژوهشگران و دست اندرکاران حوزه علوم شناختی حضور داشتتد، با اعلام وجود امکانات و پتانسیل های بسیار در مراکز علمی و دانشگاهی در کشور گفت : چنانچه از این ظرفیت ها استفاده بهینه صورت گیرد، می توانیم به دستاوردهای بسیار مهمی نائل شویم.
دکترخرازی با بیان اینکه پروژه های مهم تحقیقاتی در ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی تا دستیابی به اهداف و ساخت محصول تحت هدایت و حمایت قرار می گیرد، خاطر نشان کرد: در اجرای پروژه ایمپلت مغزی، هشت مرکز دانشگاهی از سوی این ستاد مورد حمایت همه جانبه قرار گرفتند و توانستند این پروژه را به سرانجام برسانند.
مشاور عالی معاون علمی و فن آوری رییس جمهور تصریح کرد: این دستاورد نشان دهنده اهمیت مدیریت و سیاستگذاری از یک سو و نقش دانشگاه ها از سوی دیگر است.
وی با تاکید بر حمایت های معنوی و مادی از حوزه علوم شناختی گفت: خوشبختانه با حمایت ها و اقدامات موثر و مثبت معاونت علمی و فن آوری ، محصولات بسیار با ارزشی تولید و ساخته شد که توسعه پایدار این حوزه را تحقق ببخشد.
دکتر خرازی ابراز امیدواری کرد با تداوم حمایت های همه جانبه معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری ، محصولات این حوزه در ساختارهای آموزش، درمان، مطالعه و پژوهش توسعه پیدا کنند، چراکه امروز شرکت های دانش بنیان و فن آور بسیاری در حوزه علوم شناختی فعال هستند و ثمره فعالیت آنان را در توسعه این فن آوری ، کمک به امر درمان و بهبود بیماران و توسعه مطالعات مغز مشاهده میشود.
در این مراسم 30 دستاورد فنی و تخصصی حاصل از اجرای طرح های تحقیقاتی محققان و متخصصان حوزه علوم شناختی تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی در دو سال اخیر رونمایی شد.
دراین نمایشگاه دستآورد های و محصولات فناورانه در زمینه های ایمپلنت های مغزی، تحریک الکتریکی عمقی مغز، تحریک مغناطیسی مغز، واقعیت مجازی برای جوندگان، تحریک بویایی، رهگیرچشمی ، الکترود و سیستم های ثبت و تحریک مغز و نیز بازی ها و برنامه های کاربردی شناختی به نمایش در آمد.

محققان و متخصصان دستآوردهای علمی را در نهمین همایش بین المللی علوم شناختی به... ۱۴۰۱/۰۲/۲۵

ششمین سمپوزیوم تازه های نقشه برداری مغز ایران برگزار می شود ۱۴۰۱/۰۲/۲۱

ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی از طرح های پژوهشی ترکیبی از چند پایان... ۱۴۰۱/۰۲/۲۷

طرح های پژوهشی در حوزه "آزمون های تشخیصی و ارزیابی توانبخشی در اختلالات مربوط... ۱۴۰۱/۰۲/۲۷

طرح های پژوهشی در زمینه"بهبود مهارت های شناختی یادگیرندگان در محیط های... ۱۴۰۱/۰۲/۲۷