مشاورعالی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در امور آموزش با بیان اینکه در سال های اخیر تلاش های گسترده ای برای ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی و علوم اعصاب درسطح کشور صورت گرفته است، گفت: این دو حوزه تاثیر گذار به دلیل ورود فناوری های نوین و پیشرفته به حمایت و سرمایه گذاری بیشتری نیاز دارد.
دکتر “محمد تقی جغتایی ” رییس سیزدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با اعلام اینکه با ایجاد و راه اندازی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی متعدد درحوزه های علوم اعصاب و علوم شناختی ، حمایت های گسترده از اساتید، محققان و پژوهشگران ، اعطای فرصت های مطالعاتی به علاقه مندان و دانشجویان و انتشار مقالات و انجام فعالیت های ترویجی ، سطح آگاهی و دانش جامعه نسبت به مغز و ساختارهای آن افزایش یافته است ، خاطر نشان کرد: مغز یک حوزه بین رشته ای است در آن متخصصان حوزه های بالینی، روانشناسی، مهندسی و علوم اعصاب پایه و بالینی با یکدیگر همکاری دارند.
وی تصریح کرد: اطلاعات بشر از مغز تاکنون ساختاری بود، اما با ورود فناوری ها و استفاده از هوش مصنوعی ، آشنایی و شناخت با کارکرد های مغز افزایش یافته است و به همین دلیل حوزه های علوم اعصاب و علوم شناختی جزو رشته های جذاب ، موثر و کارآمد درمراکز علمی و تحقیقاتی قرار دارد.
جغتایی با اعلام این مطلب که هوش مصنوعی نیز برگرفته از کارکرد های مغز است، گفت: در کنگره امسال رابطه بین کاربرد های علوم اعصاب در هوش مصنوعی مورد بررسی و تبادل نظر قرار می گیرد.
مشاورعالی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در امور آموزش گفت : آشنایی متخصصان، پژوهشگران، کارشناسان و دانشجویان با مباحث مرتبط با علوم شناختی و علوم اعصاب و کاربرد های آن در درمان بیماری ها و تقویت تعاملات بین المللی از جمله اهداف برگزاری سیزدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی است.
سیزدهمین کنگره ملی علوم اعصاب پایه و بالینی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و شماری از مراکز و نهاد های علمی، تخصصی و تحقیقاتی ۲۱ الی ۲۳ آذرماه امسال درمرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تهران برگزار میشود.