کتاب “روان شناسی رسانه های اجتماعی”  با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ترجمه و روانه بازار نشر شد

You are currently viewing کتاب “روان شناسی رسانه های اجتماعی”  با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ترجمه و روانه بازار نشر شد
۳۹ Views

با هدف تلاش برای گسترش ادبیات و چشم انداز مطالعات رسانه و علوم شناختی ، کتابی تحت عنوان ” روان شناسی رسانه های اجتماعی ” به سفارش و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ترجمه و به بازار انتشارات کتاب راه یافت.

این کتاب درباره روان شناسی رسانه های اجتماعی است و می کوشد تا توضیح دهد چگونه زندگی روزمره ما و فرهنگ مدرن تا این حد با چنین سرویس های محبوب و جذاب اشباع شده اند.

این کتاب پیرامون مشخص ترین ویژگی های رسانه های اجتماعی یعنی پروفایل ها ، پیوندها ، به روز رسانی ها ، رسانه ها و پیام دادن ساختار یافته است  و در آن تاکید شده که یک موضوع  در روان شناسی و رسانه اجتماعی مشترک است، اینکه انسان ها درباره شان نظریاتی دارند. همه تجربه شخصی از روان شناسی دارند و همه مان درباره رفتارهایی که از اشخاص می بینیم ، حدس می زنیم .

در این کتاب با طرح پرسشی مبنی بر اینکه “چگونه رسانه های اجتماعی را مطالعه می کنیم؟” آمده است: وقتی در باره روان شناسی حرف می زنیم ، منظورمان ویژگی های ذهنی، هوش ، احساسات ، نگرش و رفتارهای یک شخص است ، اما معنی دیگر آن هم  مطالعه علمی آنها است و روان شناسی کاری پژوهشی با روش شناسی های علمی و نیز کارهای کلینیکی است که توسط افراد متخصص انجام می شود.

در بخشی دیگر از نوشتار این کتاب اضافه شده است ، تمایز میان روان شناسی به عنوان موضوع و روان شناسی به عنوان علم ، زمانی مهم می شود که درباره چیزهای مثل رسانه های اجتماعی بحث می کنیم .

مترجم این کتاب می افزاید: همه ما نیاز داریم تا درباره شیوه استفاده از سرویس های اجتماعی کمی هوشمند تر باشیم و سیاست گذاران باید قوانین هوشمندانه تری را توسعه دهند که نیازمند پژوهش های میان رشته ای، انتقادی و شفاف تری است. هرکس باید سهم خود را برای بهتر ساختن کار رسانه های اجتماعی ایفا کند و کاربران نیز باید با دقت فکر کنند که چه چیزی را از این سرویس ها می خواهند. اساسا  مالکان این سرویس ها نباید چندان به شیوه استفاده مردم از رسانه های اجتماعی برای پیوند با یکدیگر بپردازند و در عوض باید به این توجه کنند که کاربران چگونه از سرویس های آنها برای ارتباط با خودشان استفاده می کنند.

این کتاب در هفت فصل با عناوین مقدمه ، پروفایل ها ، پیوندها ، به روز رسانی ها ، رسانه ها ، پیام رسانی و ارزش ها  ، نوشته “سیاران مک ماهون” ، توسط دکتر” سیده زهرا اجاق” به سفارش و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ترجمه و از سوی موسسه انتشاراتی ” لوگوس” چاپ و انتشار یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید