به منظور توسعه همکاری های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه علوم شناختی و علوم اعصاب ، نشست هم اندیشی میان مدیران و کارشناسان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
دکتر “سید محمد مهدوی” دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در این نشست با تشریح اهداف و برنامه های حمایتی ستاد برای اجرای پروژه های تحقیقاتی و نیز راههای افزایش تعامل و همکاری میان محققان ، پژوهشگران ، اساتید و متخصصان گفت: سیاست ستاد در این چرخه همکاری طراحی و تولید محصولات و ابزارهای فناورانه درحوزه های علوم شناختی و علوم اعصاب ، رونق کسب و کارها در حوزه اکوسیستم شناختی و نیز تامین نیازهای مراکز علمی و تحقیقاتی به تجهیزات پیشرفته است.
وی تلاش برای همگرایی ظرفیت ها، تربیت نیروی انسانی متخصص، حمایت های مالی و معنویی از اجرای پروژه های پژوهشی هدفمند و نیز ایجاد شبکه های ملی و بین المللی را از دیگر سیاست های ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی بر شمرد .
در این نشست دکتر ابوالحسن احمدیانی رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه شهید بهشتی نیز طی سخنانی اجرای طرح های تحقیقاتی هدفمند مورد نیاز کشور را امری ضروری دانست و خواستار افزایش حمایت های ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و توسعه همکاری ها و تعامل میان این دو مجموعه علمی و دانشگاهی شد.
در ادامه نشست هم اندیشی و تعامل برای توسعه همکاری ها، چند تن از محققان و پژوهشگران مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه شهید بهشتی طرح های پژوهشی خود از جمله در زمینه اوتیسم ، آلزایمر و متابولیسم، تاب آوری در استرس ، دمانس و اعتیاد را ارایه و خواستار حمایت های ستاد توسعه علوم شناختی در فرایند مراحل تکمیلی اجرای این طرح های پژوهشی شدند.
مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه شهید بهشتی با هدف افزایش توانمندی های تحقیقاتی در سطح ملی و منطقه ای و ارتقای دانش علوم اعصاب در زمینه های سلولی، ملکولی و رفتاری علوم پایه و بالینی اعصاب، تربیت نیروی انسانی محقق و ارائه خدمات تحقیقاتی در زمینه ارزیابی داروهای صنعتی و گیاهی موثر برسیستم عصبی ایجاد و فعالیت دارد.