مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و رئیس سیزدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی اعلام کرد: این رویداد ملی برروش های نوین نقشه برداری و تحریک سطحی و عمقی مغز و بهرهگیری از هوش مصنوعی درحوزه علوم شناختی و اعصاب متمرکز است.
دکتر محمد تقی جغتایی گفت: این رویداد ملی با هدف تقویت همکاریهای بین رشتهای درحوزه علوم اعصاب و علوم شناختی برگزار و اهمیت استفاده از هوش مصنوعی و فناوریهای نوظهور در این حوزهها مورد بررسی قرار میگیرد.
وی همچنین اظهار داشت: در این رویداد بین المللی۵۰ پنل تخصصی و علمی در حوزه علوم اعصاب و اعصاب شناختی برپا می شود و هفده تن از محققان و متخصصان داخلی و خارجی آخرین یافتهها و اطلاعات پژوهشی در حوزه علوم اعصاب و علوم شناختی را در قالب سخنرانی ارائه میدهند.
به گفته وی در این رویداد ششمین گزارش سالانه تجربه علمی ایران از درمان بیماریهای عصبی با سلولهای بنیادی ارائه میشود و ۷۰۰ مقاله و نیز ۴۰۰ پوستر از جمله فعالیتهای پیشبینی شده در برپایی کنگره سیزدهم است.
وی یادآور شد در کنگره امسال برای ترویج و توسعه اکوسیستم شناختی، رونق کسب و کار، شرکتهای دانش بنیان برای ارائه محصولات در حوزه علوم اعصاب و شناختی حضور فعال خواهند داشت و از سه پیشکسوت حوزه علوم اعصاب تقدیر بعمل میآید.
وی شبکه سازی در حوزه علوم اعصاب و بهرهگیری از ظرفیتها، امکانات برای توسعه و گسترش فعالیتهای پژوهشی و آگاهی افراد جامعه با ساختار و کارکردهای مغز و ارائه راهکارهای مؤثر برای تشخیص، درمان و معالجه برخی از عوارض و بیماریها را از دیگر برنامهها در برپایی رویداد ملی کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی است.
مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در امور آموزش با بیان اینکه در سالهای اخیر تلاشهای گستردهای برای ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی و علوم اعصاب در سطح کشور صورت گرفته است، بر سرمایه گذاری بیشتر در این دو حوزه تاثیر گذار به دلیل ورود فناوریهای نوین و پیشرفته تاکید کرد.
سیزدهمین کنگره ملی علوم اعصاب پایه و بالینی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و شماری از مراکز و نهاد های علمی، تخصصی و تحقیقاتی ۲۱ الی ۲۳ آذرماه امسال در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تهران برگزار میشود.