با هدف گسترش فعالیت های تحقیقاتی، تشویق صاحبان فناوری، توسعه کسب و کارهای حوزه شناختی و ورود صنایع و شرکت های بزرگ جهت سرمایهگذاری بر روی ایدهها و استارتاپ های شناختی، اولین رویداد ملی علوم و فناوری های شناختی ”کاگنوپل” با حضور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی مسئولان دانشگاه اصفهان روز چهارشنبه در اصفهان برگزار شد.
دکتر سید محمد مهدوی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در این رویداد ملی که شماری از اساتید، محققان ، دست اندرکاران شرکت های استارتاپی و دانش بنیان و مسئولان استان از جمله معاونت برنامه ریزی شهرداری اصفهان شرکت داشتند، حوزه علوم و فناوری های شناختی را یکی از بازیگران اصلی در توسعه اکوسیستم و گسترش کسب و کارها در حوزه فناوری های فناورانه دانستند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ظرفیت ها و امکانات لازم در حوزه علوم و فناوری های شناختی در سطح کشورایجاد و زمینه های فعالیت گسترده در این حوزه برای محققان ، پژوهشگران و شرکت های استارتاپی و دانش بنیان فراهم شده است، افزود: ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی آماده است تا برای توسعه هرچه بیشتر کسب و کار ها به ایده پردازان و فناوران برای توسعه بازار کمک کند.
دکتر مهدوی خاطر نشان کرد : با حمایت های ستاد در حال حاضر ۲۲ هسته پژوهشی برای انجام فعالیت های تحقیقاتی و فناورانه در کشور تشکیل شده است و ستاد براساس اولویت نیازهای کشور آماده است تا از گسترش هسته های پژوهشی بیشتر حمایت کند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در بخشی دیگر از سخنانش اعلام کرد : این ستاد آماده است تا یک برنامه ویژه برای توسعه و تقویت همکاری ها در حوزه علوم و فناوری های شناختی با استان اصفهان تنظیم و به اجرا گذارد.
در این مراسم مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری اصفهان در گزارشی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل های موجود برای انجام فعالیت های فناورانه گفت: در حال قریب یکهزار شرکت دانش بنیان در این استان فعال هستند .
در ادامه این مراسم از پوستر نخستین رویداد ملی علوم و فناوری های شناختی رونمایی شد.
رویداد ملی علوم و فناوری های شناختی” کاگنوپل ” در سه محور تجهیزات و ابزارهای سلامت شناختی، بازیها و بستههای پرورش شناختی وهوش مصنوعی و داده کاوی شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان و با مشارکت و همکاری برخی دیگر از مراکز و نهادها مالی، علمی و تخصصی در اصفهان برگزار میشود .
این رویداد ملی با هدف آشنایی افراد با مفاهیم، کاربردها و جدید ترین پیشرفتها در حوزههای مختلف علوم، اشتراک دانش، تبادل نظر و ترویج علوم شناختی برای ارتقای فهم و استفاده موثر از دانش علوم شناختی در زندگی روزمره و ارتباط آن با صنعت به منظور کاربردی سازی این دانش توسط دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و یا شرکتهای فناور برگزار خواهد شد .
پنلهای تخصصی و ترویجی یکی از بخشهای اساسی در رویدادهای ترویجی علوم شناختی است که به صورت جلسات گروهی با حضور افراد متخصص در حوزههای مختلف علوم شناختی برگزار میشود و به شرکتکنندگان فرصت میدهد تا از طریق بحث و تبادل نظر با افراد متخصص در حوزههای مختلف این دانش، به فهم عمیقی دست یابند.
منتورینگ و معرفی استارتاپ ها به عنوان یکی از بخشهای رویدادهای ترویجی علوم شناختی به منظور ارتقاء و پشتیبانی از ایدهها و تیم های کارآفرین در حوزه علوم شناختی انجام میشود.
اختتامیه رویداد و معرفی تیم های برتر همزمان با رویداد فن نما در مهرماه برگزار خواهد شد.